Comandă specială

Bine ai venit și mă bucur că ai ajuns în pagina de comandă specială! Asta îmi dă ocazia să lucrez la mini proiecte speciale și nu poate decât să mă bucure la nebunie! Dă scroll, alege categoria în care se încadrează comanda ta și lasă-mi un mesaj. Eu voi reveni către tine în cel mai scurt timp cu pașii următori pentru a duce ideea ta la bun sfârșit.

Cadouri corporate

Angajații tăi vor iubi un cadou 100% personalizat. Asta arată atenția și recunoștința pe care le-o porți pentru că fac parte din echipa ta. Fă-le cadou o lumânare din ceară de soia cu aroma preferată și un mesaj personalizat.

Mărturii nuntă/botez

Un singur parfum poate aduce înapoi zeci de amintiri extraordinare. Marchează un moment special în viața ta, așa cum e ziua nunții sau botezul copilului tău, cu mărturii parfumate, care vor păstra în mireasma lor amintirea unei zile pline de dragoste și recunoștință.

Poți alege între pastile parfumate de ceară, cu flori naturale incorporate, sau lumânări personalizate în tematica evenimentului. Scrie-mi și hotărâm împreună ce se potrivește cel mai bine!

Comandă personalizată/Cadou

Dacă ai aruncat o privire peste toooooate lumânările deja turnate cu multă dragoste și nu ți-a plăcut nimic, e ok, nu mă supăr! Ba chiar mă bucur de o nouă provocare – de a turna lumânarea care să îți facă inima să tresalte.

Or poate vrei să faci cadou o lumânare Candelarium Candles și știi exact ce și-ar dori persoana în cauză.

Scrie-mi mai jos și găsim o soluție pentru oricare dintre situații!