Povestea Candelarium Candles

 

Howdy!

Eu sunt Cristia Cornea și sunt „lumânăreasa” de la Candelarium Candles, micro business local gestionat în totalitate de mine, cu ajutorul familiei. Eu torn lumânările de soia, mama croiește săculeții de protecție din țesături reciclate, iar prietenul meu mă ajută uneori cu livrarea. Mica noastră bucătărie se transformă săptămânal în atelier de turnat lumânări. Așa se explică parfumul specific al bucătăriei noastre de cocos cu vanilie bourbon sau notele florale fine. Dacă ne faci o vizită, e aproape imposibil să nu găsești o grămăjoară de ceară întărită pe prăjitorul de pâine sau pe aragaz.

Eu le numesc amintiri create prin parfum, povești readuse la viață prin istoria recipientului și mix-ul de arome. Reinventare constantă și puterea celei de-a doua șanse.

Eco-friendly

Candelarium Candles sunt lumânări din ceară de soia vegetală, nontoxică, biodegradabilă și obținută printr-un proces eco-friendly. Spre deosebire de ceara obținută din parafină, acest tip de ceară este sigur pentru copii, animale de companie sau persoane cu diferite sensibilități respiratorii. Amprenta ta de carbon asupra lumii va fi, poate, cu 1% mai mică, dar hey! Fiecare procent contează.

Fitilul este din bumbac 100% sau lemn, astfel că funinginea eliminată la stingerea lumânării nu este toxică.

Unicitate

Lumânările sunt turnate în recipiente 100% reciclate, din materiale precum sticla, porțelan sau ceramică, recipiente găsite fie în talciocuri și târguri din toată lumea, fie în propria cămară sau în vizitele mele pe la bunici sau rude ale bunicilor. Sunt, cu adevărat, unice și rareori am norocul să torn două lumânări la fel. Dacă îți dorești o lumânare despre care să știi sigur că doar tu o ai și nimeni altcineva nu, o lumânare Candelarium Candles could be the one!

Economie circulară

Candelarium Candles păstrează principiile economiei circulare, adică reutilizăm, reparăm și reciclăm materiale și produse pe cât posibil – de la recipientele lumânărilor până la panglici, hârtie și pungi sau cutii. Aproape niciun colet nu seamănă cu celălalt și încercăm să reinventăm rolul multor obiecte și accesorii pe care le găsim.

Punem la dispoziție oamenilor opțiunea de a ne trimite propriile recipiente, pe care le țin, poate, degeaba acasă, pentru ca noi să le transformăm în veritabile lumânări. De asemenea, încurajăm serviciul de refill, astfel că dacă unul dintre clienții noștri a consumat o lumânare Candelarium Candles, dar nu a găsit o întrebuințare pentru recipient sau i-a plăcut atât de tare, ne poate trimite recipientul înapoi și turnăm o nouă lumânare.

De ce să cumperi o lumânare Candelarium Candles?

  • Susții comunitatea micilor artizani din România.
  • Te bucuri de un produs eco-friendly și realmente unic.
  • Poți obține un parfum semnătura pentru casa ta.
  • Este ideală pentru momentul tău de mindfulness.
  • Iar eu dansez de fericire cu fiecare comandă pe care o primesc.