Termeni și Condiții

DIGITAL NOMAD STORYTAILOR SRL

CIF: 42772227

Reg. com.: J34/326/2020

Adresa: Str. Ion Creangă, Nr.5, Turnu Magurele, Jud.: Teleorman

IBAN: RO77BTRLRONCRT0563974701

Banca: BANCA TRANSILVANIA

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

-----
Introducere
Site-ul Candelarium.ro este proprietatea și este administrata de către Societatea Digital Nomad Storytailor înregistrata în Turnu Magurele, și va fi numită în continuare Candelarium.

Candelarium oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, ce sunt condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor cât și observațiilor menționate aici.

Prin vizitarea/navigarea site-ului nostru și în cazul în care cumpărați un produs/mai multe produse de la noi, vă angajați în "Serviciul nostru" și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții ("Termeni și condiții", "Termeni"), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politici menționate aici și / sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt/reprezintă browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau creatori de conținut.


Vă rugăm să citiți cu atenție, acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei pagini ale site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci aveți posibilitatea să nu accesați site-ul sau să utilizați serviciile oferite de noi. Dacă acești Termeni și Condiții sunt considerați a fi o ofertă, atunci este necesar să acceptați, în mod expres, acești Termeni și condiții.
Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate în acest magazin vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți verifica oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.
Magazinul nostru este găzduit de Shopify Inc. Această entitate ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora. Multipol își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi găsită accesând această pagină, numita "Termeni și condiții".


Candelarium.ro garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Candelarium.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății Candelarium.ro fără acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de a crea o legătura web - link - către Candelarium.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce prejudicii de orice fel pentru Candelarium.ro, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

 

 

 

  1. DEFINITII SI TERMENI
    Termenii pe care îi veți întâlni pe site-ul nostru au urmatorul înțeles:

 

Candelarium - este denumirea comerciala a Digital Nomad Storytailor SRL, persoana juridica romana, avand sediul social in Str. Ion Creanga, nr.5, Turnu Magurele, Teleorman, cod unic de inregistrare fiscala 42772227, înregistrată în Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Alexandria sub numărul J34/326/2020


VÂNZĂTOR- Candelarium.ro

 

CUMPĂRĂTOR- poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

CLIENT – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin mijlocul de comunicare pus la dispozitie de catre Candelarium.

 

PRODUSE- orice produs/e afișat/e pe site-ul Candelarium.ro specifica/e în Comandă, care urmează a fi furnizat/e de către VÂNZĂTOR, CUMPĂRĂTORULUI și care corespund descrierilor de pe site.


FACTURA FISCALĂ - documentul fiscal care este trimis în colet/email cumpărătorului, unde sunt specificate toate informațiile detaliate legate de produsele comandate, datele furnizate de cumpărător, prețul/urile produsului/lor.


COMANDA - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse de pe Site.

 

SITE – magazinul online gazduit la adresa web Candelarium.ro si subdomeniile acestuia.

 

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.


CONTRACT – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale.


SECȚIUNEA 1 – TERMENII ȘI CONDIȚIILE MAGAZINULUI ONLINE
Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, confirmați că aveți cel puțin 18 ani sau că acordați acordul dumneavoastră ca persoanele sub 18 ani, care sunt dependente de dumneavoastră să utilizeze acest site.
Nu aveți dreptul să utilizați produsele/serviciile noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu aveți dreptul să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile drepturilor de autor).
Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau coduri de natură distructivă.
O încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la terminarea imediată a dreptului de utilizare a site-ului nostru.


POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

 

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate Candelarium.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Candelarium.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Candelarium.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, inclusiv prin suport online (Live Chat) sau prin adresele mentionate la sectiunea „contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

Candelarium.ro] poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

 

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva aCandelarium.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

 

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Candelarium.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Candelarium.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Candelarium.ro

 


PRODUSELE COMERCIALIZATE

Produsele comercializate prin intermediul Candelarium.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare.

 

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil.

 

MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare. Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe furnizarea serviciului/produsului (sau orice parte sau conținutul acestuia) fără notificare în orice moment.


Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a serviciului/produsului.

 

FACTURARE – PLATA

Preturile Produselor afisate in cadrul site-ului Candelarium.ro ,includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. Prețurile nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe Site.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

 

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

 

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic la adresa de e-mail mentionata in campul de Comanda.


Plata produselor comandate de pe site-ul Candelarium.ro se poate efectua prin una dintre următoarele modalități:

  • Ramburs, la livrarea produselor de către curier;
  • Online, prin utilizarea datelor de plata a cardului;
  • Ordin de Plată; dovada plații trebuie trimisă către Cumparator la adresa de e-mail candelarium@cristiacornea.ro.

 

În cazul plații în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul RO77BTRLRONCRT0563974701. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Cumpărătorul poate intra în posesia fizică a produselor comandate prin următoarele modalități:

 

  • Livrarea produselor prin intermediul serviciilor de curierat cu care Vânzătorul are încheoate contracte; în această situație, livrarea produselor se va face oriunde pe teritoriul României; produsele nu pot fi livrate în străinătate;

 


Termenul estimativ de livrare al produselor este de 1-5 zile lucrătoare, în funcție de adresa de livrare indicate de Cumpărător: În orice caz, termenul de livrare nu va depăși 30 de zile calendaristice, astfel cum este prevăzut de legislația în vigoare.


Costurile de livrare sunt:

  • gratuite pentru comenzile a căror valoare depășește 200 lei;
  • costul oferit de firma de curierat cu care se trimite coletul; acesta poate varia în funcție de localitatea de destinație.

Costul oferit de firma de curierat cu care se trimite coletul nu este inclus în prețul produselor comandate de pe Candelarium.ro

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

Riscul contractual este transferat in sarcina Cumpărătorului din momentul în care acesta sau orice altă persoană care primește Produsele intră în posesia fizică a Produselor.

FORTA MAJORĂ

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat, precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forța majoră conform uzanțelor legii romanești.

Părțile își asumă obligația să notifice contractantului intervenția unui caz de forță majoră în cel mai scut timp posibil.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.


PRODUSE SAU SERVICII (DACĂ ESTE CAZUL)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil, culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. va reprezenta pozele în culorile reale
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe furnizarea oricărui produs/serviciu în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este nulă, acolo unde aceasta este interzisă.

ACURATEȚEA FACTURĂRII ȘI INFORMAȚIILE CONTULUI
Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi pe site. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulam cantitățile cumpărate pe persoană sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare. În cazul în care efectuăm o modificare sau anularea unei comenzi, este posibil să încercăm să vă informăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, persoane care doresc să revândă produsele noastre sau distribuitori.
Sunteți de acord să furnizați date actuale, complete și corecte cumpărături și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cărților de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.


LINK-URI TERȚE

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul site-ului nostru pot include materiale provenind de la terțe părți.
Link-urile terților de pe acest site vă pot îndruma către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a preciziei și nu garantăm și nu vom avea nicio responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-urile terților sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.
Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daună legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, nelămuririle sau întrebările referitoare la produsele terților trebuie direcționate către aceste terțe părți.
Site-ul Candelarium.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Candelarium.ro va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. Candelarium.ro  nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Candelarium.ro.


COMENTARIILE UTILIZATORILOR, FEEDBACK-UL ȘI ALTE CERINȚE

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite solicitări specifice (de exemplu, participări la concursuri) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale creative, online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (în mod colectiv recunoscute ca fiind "comentarii"), sunteți de acord că putem oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm în alt mod, în orice mediu, orice comentarii pe care ni le transmiteți.


Nu avem nicio obligație în ceea ce privește (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătim despăgubiri pentru comentarii; sau (3) să răspundem la comentarii.
Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm la discreția noastră, că este ilegal, ofensator, amenințător, calomniator, defăimător, pornografic, obscen sau în alt fel neplăcut sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții
Sunteți de acord că toate comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că toate comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau orice virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea site-ului nostru sau a oricărui site web aferent. Nu veți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă veți preface că sunteți altcineva decât în realitate sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți în ceea ce privește originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți cât și despre corectitudinea acestora. Nu ne asumam nicio responsabilitate si nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice comentarii postate de dumneavoastră sau de orice terță parte.
Utilizatorii care accesează site-ul Candelarium.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. Candelarium.ro își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura în vreun un fel viată privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuala, conține viruși, texte reprezentând email-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Candelarium.ro nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se considera ca utilizatorul conferă societății Candelarium.ro și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa candelarium@cristiacornea.ro

 

 

INFORMAȚII PERSONALE

Prezentarea informațiilor dvs. personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vedea Politica de confidențialitate.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

Verificați Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 

ERORI, INACCURĂRI ȘI OMISIUN


Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor, taxelor de expediere ale produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informațiile sau de a anula comenzi dacă orice informație furnizată de site-ul nostru sau de pe orice alt site web aferent este inexactă, în orice moment, fără o notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda).
Nu ne angajăm să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm informațiile de pe site sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații referitoare la prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie specificată nicio dată actualizată sau actualizată aplicată în cadrul site-ului nostru sau pe orice site web asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile de pe site sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

 

UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termeni și condiții, este interzis să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicitați altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încălcați orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încălcați sau să ne încălcați drepturile de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezintați informații false sau înșelătoare; (g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea site-ului sau a oricărui site web, a altor site-uri Web sau a Internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale site-ului sau orice alt site web asociat, alte site-uri Web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a site-ului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.


DECLINAREA GARANȚIILOR; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, se va realiza în timp util, va fi sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.
Sunteți de acord, în mod expres, că folosirea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului vă aparține( se realizează pe riscul dumneavoastră). Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul site-ului sunt (cu excepția faptului în care ne-a declarat în mod expres) furnizate "ca atare" și "disponibile" pentru utilizarea dvs., fără nici o reprezentare, garanție sau condiție de orice fel, implicit, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și garanția de neîncălcare (non-infringement warranty).
Sub nicio formă Candelarium.ro, directorii noștri, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, prestatorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare sau, incidentală, punitivă, sau daune secundare de orice fel, inclusiv, fără a se limita la profiturile pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, prejudiciu (inclusiv neglijența) de la utilizarea vreunui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau deteriorare de orice natură cauzată ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă acesta este informat despre posibilitatea acestuia. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră se limitează la măsura maximă permisă de lege.

DESPĂGUBIREA

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să feriți Candelarium.ro și subsidiarii noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractorii, , stagiarii , de orice cerere de despăgubire, inclusiv onorariile avocaților rezonabile, făcute de orice terță parte din cauza încălcării acestor Termeni și condiții sau a documentelor pe care le încorporează sau din încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

CARACTERUL DE SEPARABILITATE

În cazul în care o prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inoperabilă va fi considerată separată de acești Termeni Serviciu, această determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

REZILIEREA

Obligațiile și responsabilitățile părților, efectuate înainte de data rezilierii, vor rămâne în vigoare în momentul rezilierii prezentului acord pentru toate scopurile.
Acești Termeni de utilizare sunt valabili numai dacă și până la terminarea decisă fie de dvs., fie de noi. Puteți să eliminați acești Termeni și condiții în orice moment anunțând că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.
Dacă, în opinia noastră, nu reușiți sau suspectăm că nu ați respectat orice termen sau condiție din cuprinsul ”Termeni și condiții”, putem, de asemenea, să reziliem acest acord în orice moment fără notificare și veți fi răspunzători pentru toate sumele datorate inclusiv la data încetării; și / sau, în consecință, vă putem refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

ÎNTREGUL ACORD

Nerespectarea de către noi de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la acest drept sau la această prevedere.
Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu site-ul constituie întregul acord și înțelegerea dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a site-ului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare, transmise fie pe cale orală sau în scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).
Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate față de partea care redactează.

LEGISLAȚIE

Acești Termeni și codiții și orice alte acorduri separate prin care vă furnizăm produse/servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația în vigoare și aplicabilă din România

SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR PREVĂZUTE DE ACEST DOCUMENT ELECTORNIC

Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină.
Ne rezervăm dreptul, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru vă actualiza cu cea mai recentă variantă. Prin utilizarea site-ului Candelarium.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul Candelarium.ro cât și societatea care deține toate drepturile asupra site-ului se supun legislației în vigoare din România.

DISPOZIȚII FINALE

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Candelarium.ro și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni si Condiții de Utilizare a site-ului Candelarium.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.
Prin utilizarea site-ului Candelarium.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul Candelarium.ro cât și societatea care deține toate drepturile asupra site-ului se supun legislației în vigoare din România.

INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările despre Termenii și condițiile trebuie trimise la adresa candelarium@cristiacornea.ro